CAMPAIGN AGAINST  CHILD SEX EXPLOITATION AND TRAFFICKING

  • 1
  • 2
Wednesday, 23 November 2016 15:00

Greetings to OBV children, staff, supporters & benefactors

On the occasion of Thanksgiving, OBV would like to send our appreciation for another year of productive & effective work that reflect our & your commitment and belief in OBV Mission.

The year 2016 places emphasis on victim and survivor-centered approach in addressing the prevention and treatment of trauma as well as in public awareness and outreach on child sex exploitation and trafficking. OBV continues to educate others on the definition of child sex trafficking and sex trafficking.(1)

All of these work would not have been possible without your ardent support, your active participation and encouragement in words and kinds which propel us forward despite challenges. Even your thoughtful criticism helps us to be better in our service.

"Thank you" is not sufficient. OBV deeply appreciates all of you, each and everyone of you. May the good things in life be yours always, on Thanksgiving and throughout the year.

Best wishes,

Fr. Martino
OBV Founder

Dr. Thanh-Tam
OBV Chair

 

(1) http://www.state.gov/j/tip/263114.htm

Sex trafficking: When an adult engages in a commercial sex act, such as prostitution, as the result of force, threats of force, fraud, coercion or any combination of such means, that person is a victim of trafficking.... This is true even if the adult previously consented to engage in such activities.

Child Sex Trafficking: When a minor is recruited, enticed, harbored, transported, provided, obtained, advertised, maintained, patronized, or solicited to engage in a commercial sex act, proving force, fraud, or coercion is not required.

 

--------------------

 

Gia đình Một Thân Hình (OBV) xin thân ái chào các con, các cộng tác viên và các quý vị ân nhân…

Trong dịp Lễ Tạ Ơn, OBV xin gởi lời tri ân đến quý vị vì thành quả của OBV trong năm qua đạt dược là nhờ niềm tin vào sứ mạng của OBV và sự ủng hộ không ngừng của quý vị.

Trong năm 2016, OBV đã chú trọng đến các nạn nhân (đặc biệt là trong các trại), đến việc phòng chống và chữa trị tâm lý cũng như nâng cao nhận thức của cộng đồng về tệ nạn buôn bán và khai thác tình dục trẻ em. Chúng tôi vẫn luôn kiên trì tiếp tục tuyên truyền về tệ nạn về mua bán tình dục (nhất là mua bán tình dục trẻ em). (1)

Tất cả những công việc trên của OBV sẽ không thể thực hiện được nếu không có sự tham gia và ủng hộ của quý vị. Những lời động viên, an ủi của quý vị đã giúp chúng tôi vượt qua rất nhiều những khó khăn và trở ngại. Ngay cả những lời chỉ trích thật lòng cũng đã giúp chúng tôi làm việc tốt hơn

"Cảm ơn" thôi vẫn chưa đủ, OBV chân thành tri ân tất cả các bạn. Cầu xin mọi điều tốt đẹp nhất sẽ đến mỗi bạn, trong dịp Lễ Tạ Ơn và suốt cả năm.

Trân trọng,

Cha Thông & BS Thanh-Tâm

 

(1) http://www.state.gov/j/tip/263114.htm

Buôn bán tình dục: Khi một người trên tuổi vị thành niên thực hiện một hành động tình dục có tính cách thương mại (ví dụ như: mại dâm) bởi bị áp lực kết quả của sự bắt buộc, lừa dối, đe dọa, cưỡng ép … đều là nạn nhân của việc buôn bán tình dục… Họ cũng là nạn nhân mặc dầu trước đó họ đã đồng ý tham gia vào mại dâm với áp lực. 

Buôn bán tình dục ở trẻ em: Khi một người dưới tuổi vị thành niên được tuyển chọn, dụ dỗ, nuôi dưỡng, di chuyển, cung cấp, quảng cáo, duy trì, bảo trợ hoặc trưng cầu để tham gia vào hành động tình dục có tính cách thương mại …; trẻ đó là nạn nhân của việc buôn bán tình dục - không cần thiết phải được chứng minh là trẻ bị ép buộc, lừa dối, đe dọa hoặc cưỡng ép.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.